Dit is een van de moeilijkere teksten die ik in mijn tijd op ArtEZ heb moeten schrijven.

Lieve dames, heren en iedereen die zich daar niet binnen voelt vallen, ik vertrek. Ik heb het niet over het populaire programma op de AVROTROS: ik verlaat ArtEZ. Vanwaar dit bericht, waarom laat ik het jullie weten op de site van Human Presence? Is er iets superbelangrijks wat ik nog aan iedereen kwijt wil? 

Nope, ik wilde gedag zeggen, dat is alles. Jullie zijn allemaal, in verschillende mate, onderdeel geweest van mijn leven, van mijn omgeving en mijn familie. Ik zou het zonde vinden om dan te verdwijnen zonder een woord achter te laten. Want er is nog iets dat jullie mogen weten: ik ga jullie missen. Echt waar! 

Ik ga het missen om de laatste nieuwtjes op de vide te horen, om mee te lachen en om samen teleurgesteld of verrukt te zijn over het avondeten in de kantine. 

Het is jammer dat ik wegga, vind ik zelf dan, maar ik heb de afgelopen anderhalf jaar een ontzettend leuke tijd gehad met jullie allemaal, en het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. 

Dus iedereen, bedankt! Voor het er zijn en voor het mij er laten zijn. 
Hopelijk mag ik jullie in een volgend avontuur weer tegenkomen! 

Een hartelijk tot weerziens, 

Morris (Moos) Volwerk 

One thought on “Een hartelijk tot weerziens”

  1. Hey Morris,

    Mooi stukje heb je geschreven! Jammer dat je weggaat hoor. Echt. We kunnen er natuurlijk zelf voor zorgen dat we elkaar niet hoeven te missen.
    Je bent altijd welkom!

    Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.